Konference La Degustation OnlineStaňte se členem asociace

26.4. 2012 - Nový seriál konferencí „La Degustation Online“ právě začíná

15. května tohoto roku startuje první díl nového seriálu speciálních degustačních minikonferencí, který připravila Asociace dodavatelů internetových řešení Asociace.BIZ. Jmenuje se La Degustation Online a jak už název napovídá, půjde o chutné spojení předávání znalostí a ochutnávek netradičních pokrmů a vín. Neformální diskusní večery, věnované digitálnímu marketingu, technologiím, internetu a byznysu, startují tématem „Jak obhájit stále nákladnější digitální projekty u svého šéfa“

Asociace.BIZ přichází se zcela novým formátem minikonferencí, který boří zažité představy. Proč chodit za vzděláním přes den a obírat se o drahý čas, když mohu jít večer a spojit to se zábavou? Tak vznikl koncept hodně neformálních diskusních večerů, kde na začátku dva zkušení řečníci otevřou krátkými prezentacemi (2x15 min) dané téma a pak se bude už jen diskutovat. Nejprve řízeně s předem ohlášenými profesionály v panelové diskusi, později zcela volně. Zkrátka sami návštěvníci si nakonec určí, o čem chtějí mluvit a co je skutečně zajímá. Vítána je otevřená mysl návštěvníků a zájem o nová média. Ve druhé části každého večera se pro uvolnění atmosféry bude podávat degustační menu formou švédských stolů a bude se ochutnávat víno, vybrané k daným pokrmům. Vše se bude odehrávat v příjemné atmosféře klubu Element na Smíchově, kde mistr šéfkuchař vždy připraví unikátní menu pro každý díl seriálu.

Pro Asociaci.BIZ je tento netradiční formát konferencí druhou velkou výzvou hned po pořádání prestižní soutěže Internet Effectiveness Awards, protože jednotlivé díly La Degustation Online budou následovat v měsíčním intervalu. Střídat se budou nejrůznější témata z oblasti obchodu, marketingu a technologií, takže najít si to pravé by měl skutečně každý. Navíc díky přenosnému členství je možné na jednotlivá pokračování posílat různé lidi z jedné firmy s rozdílnými kompetencemi.

Na závěr pár praktických informací. Příjemným překvapením bude jistě cena vstupného, která při jednorázové objednávce činí 490 Kč a zahrnuje veškeré jídlo. Při objednání účasti na všech konferencích do konce roku (7 dílů) je to již jen 1800 Kč a pokud přijdou dva lidi ze stejné firmy, mají 30% slevu. Z dalších témat vybíráme: „segmentace zákazníků v online prostředí“, „virální marketing a gamifikace“, „využití videa v online projektech“, „webová analytika“ nebo „jak na digitální projekty jinak, aneb nákup médií už nestačí“.

Více na: www.ladegustationonline.cz