AITOM je digitální agentura zaměřující se na komplexní řešení tvorby webů, webových a mobilních aplikací a správu online aktivit. Od analýzy přes realizaci až po samotný marketing. Nesoustředí se pouze na samotnou tvorbu a vývoj, ale hledá především efektivní řešení. Ví, jak dosáhnout cílů s pomocí toho, čemu rozumí a kde si je zcela jistý – v online světě.

AITOM, to je unikátní řešení pro web, na jednom místě najdete odborníky na grafiku, vývoj i marketing. Proto dokáže uspokojit i náročné klienty a prestižní značky, jakými jsou např. Knorr, Nestlé, Svijany, LeasePlan, Deloitte, Aquapalace Praha, Isover, Zentiva, Dr. Max a ZOO Praha. Realizace webů z dílny AITOMu stojí na vlastním redakčním systému AitomCMS, který je stabilní, funkční, designově čistý a velmi intuitivní.

Cílem AITOMu je využít schopností, které jednotliví členové týmu nasbírali a využít je pro vývoj funkčních, technicky dokonalých a nápaditých online projektů, které plní cíle klientů a snaží se z nich vytěžit maximum.

Digitální agentura AITOM je technologickým partnerem Asociace UX a pravidelně získává prestižních ocenění v rámci soutěže WebTop100.

www.aitom.cz

Ceny a ocenění